Máj. 2012
Hétf.Kedd.Szer.Csüt.Pént.Szomb.Vas.
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar

Latest topics
» Mégis van oligarchia?
Today at 9:54 am by nagyistván

» Hazugság és valóság.
Today at 9:42 am by patrióta

» Rendszerváltás húsz éve
Yesterday at 12:22 pm by nagyistván

» Beszólt a kormánynak
Yesterday at 12:13 pm by nagyistván

» Elfújta a Széll...
Yesterday at 8:57 am by nagyistván

» Fontos - kimaradt az Alkotmányból...
Yesterday at 8:45 am by nagyistván

» A város 2012. évi költségvetése.
Yesterday at 8:42 am by nagyistván

» Zárt ülés és az Aditus!
Yesterday at 8:32 am by nagyistván

» Rendezvények!!!
Csüt. Máj. 17, 2012 10:37 pm by szilvercica

Szórólap, "Fórum szerkesztősége" aláírással.

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Szórólap, "Fórum szerkesztősége" aláírással.

Témanyitás by Dr. Turcsán Judit on Csüt. Szept. 29, 2011 5:41 pm

Ma olvastam a lapot, amit egy másik fórum szerkesztősége küldött ki, illetve az utcánkban Maczkai József osztott. Igazán bátor akkor lenne a "szerkesztőség", ha kiírná, ki is a felelős azért az oldalért. Tudnia kell minden fórumozónak, hogy az írásoknál az írás elkészítésekor nyom marad, azaz IP címet lát a tulajdonos. Ez alapján simán fel tud jelenteni bárkit, aki neki nem tetsző írást tesz közzé. Bakos István a mi honlapunkon szinte minden fórumozót feljelentett, aki neki nem tetsző írást tett közzé. Maczkai József osztotta lapon népszerűsített oldalon nincs megnevezve, kié a honlap, ami könnyen bizalmatlanságot szülhet sok emberben.
Talán illett volna bemutatkoznia a "szerkesztőségnek". Hátha nem lepődnénk meg, kik állnak az oldal mögött.

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma: 362
pontozás: 504

Vissza az elejére Go down

Re: Szórólap, "Fórum szerkesztősége" aláírással.

Témanyitás by nagyistván on Szer. Okt. 05, 2011 9:19 am

Mondhatni: ,,A jó pap is holtig tanul mégis bután hal meg"
Én azt ajánlom szkenneld fel azt a szórólapot amit 2010-ben Bakos István lejáratására a Dr Turcsán Judit szerkesztésében, működtetésében lévő honlap népszerűsítésére lett terjesztve. Ez például szolgálna alaki és tartalmi szempontból
mkovacshaza.hungarianforum.net Szerkesztőségének is. Hisz senkitől nem szégyen tanulni!
Esetleg közölhetnéd azt is hogy te vagy a férjed (pm) hány feljelentést tett, fórumozók ellen, és mi lett annak a vége. Hány fórumozót baneltél a fórumról, akik a csapatod által terjesztett, hazugságokat konkrétan megcáfolták. Hány cáfoló írás lett törölve hogy semmi ne gátolja a lakosság teljes félretájékoztatását. Mert a történetbe ez is bele tartozik. Vagy ,,AZ MÁS"?

nagyistván

Hozzászólások száma: 256
pontozás: 277

Re: Szórólap, "Fórum szerkesztősége" aláírással.

Témanyitás by Dr. Turcsán Judit on Szer. Okt. 05, 2011 10:56 am

Kedves István!

Köszönöm szavaid a szórólapommal kapcsolatban, valóban úgy vélem, szépen kivitelezett, esztétikus kiadvány volt. A nevem is megtalálható rajta. Surprised
A szórólapommal, épp úgy, mint Te, nem járattam le senkit, a cél sem ez volt, egyszerűen csak az, ami nektek: népszerűsíteni a honlapot.

Személy szerint én senkit nem jelentettem fel. Zsolt valóban feljelentett 1 fórumozót, akinek kilétére fény is derült.

Cáfoló írást egyet sem, személyiségi jogokat és embercsoportokat sértő írásokat annál többször letöröltem. És le is fogok. És ki fogom tiltani azokat, akik többszöri figyelmeztetés ellenére megsértik ezeket a (nem általam előírt!) előírásokat.

Dr. Turcsán Judit

Hozzászólások száma: 362
pontozás: 504

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics